La cabina

divendres, de setembre 29, 2006

La cabina: Curmetratge (35min) de l'any 1970

Un ciutadà comú i corrent queda atrapat en una cabina telefónica. Malgrat els intents d'ajuda de la gent, no no el poden lliberar.
Pero les coses passen a un altre nivell quan els misteriosos operaris que van instal·lar la cabina aquella matinada se l'emporten amb cabina i tot a un desti desconegut. Durant el trajecte, el presoner s'en va adonant que està indefens en mans de forces sinistres que el condueixen a un inexplicable i atroç desti del qual sembla no haber-hi escapatoria... i del que ningú de nosaltres pot considerar-se segur.


duració - 34'20"


informació sobre el curmetratge, wikipedia

font | 86400

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara descobrim aixó Josep??? aixo es mes vell que el matias prats jeje esta dirigida pel Antonio Mercero, el mateix que dirigia Farmacia de Guardia (la serie de A3), tb va dirigir la pelicula planta 4a (la del noi del bola). Aquest curt si va ser famos va ser pq es considerava una analogia del regim de Franco i la cabina, Jose Luis Lopez Vazquez representa a espanya, a la cual la han insonoritzat i lan silenciat i te por i no sap com sortir daixo. La censura no el va prohibir i va ser un exit per expresar com es sentian els espanyols.
Lección del abuelo brujote.

Unknown ha dit...

Si, ja ho coneixia, desde fa bastants anys, abans de que sortis l'anunci de retevsión i tot...
Pero, com que la web no és només per mi, he pensat que potser hi ha gent que no ho coneix i li agradaria veure-ho

Publica un comentari a l'entrada