Peatge de les fonts Gratuit

dimecres, de setembre 27, 2006

Mirant els matins a tv3 , han comentat que hi ha rebaixes a alguns peatges de catalunya, I quina sorpresa m'he emportat quan en una llista posava Peatge de les fonts - Gratuit, quina gran noticia.
M'acabaré d'informar i penjaré més informació.

ACTUALITZACIÓ:

retallo i enganxo. En el peaje de la C-16 de Les Fonts, en Rubí (Vallès Occidental), la bonificación en vigor del 100% para los usuarios habituales con un mínimo de ocho viajes al mes se aplicará en enero a todos los vehículos, independientemente del itinerario que realizan y del día en que circulen. Ahora, el trayecto es gratis solo de lunes a sábado y en los desplazamientos entre Sant Cugat, Rubí y Terrassa.

font | el periodico

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

4 comentaris:

Anònim ha dit...

CHep tio listo, clar que hi ha descomptes desde fa molt temps. Perque tots els que viuen a St Cugat i treballen a Terrassa o al reves ho tenen gratis. Pero per aixo has de obrir un compte corrent a Terrassa amb un diposit minim crec de 30 euros. Tens que tindre el Teletac i sortirte per la de St Cugat per que et tregui el import que has pagat al peatge, pero el problema es que hihan unas cuas horribles a la entrada de St Cugat i el temps que perds en entrar i sortir pq et descompti l euro es lo mateix que nar per Les Fonts i estalviarto.
Brujote

Unknown ha dit...

Sr. Novato, aixó ja ho sabia!! si hagues estat aixó no ho hagués posat.
Si vols fer el favor mira l'actualització de la noticia i si no t'ho creus vas a la font de la noticia....
He dit, que m'informaria i ho he fet

Anònim ha dit...

De totes formes lunic que fan es ampliar la oferta dels ciutadans de terrassa i st cugat a tots, de forma que també tindrem que entrar i sortir per la sortida de st cugat o la de ubi, per lo que els dias d´hora punta será un caos. Pero está clar que és millor aixó que no res. Chepi!!!! Per cert chepi, quin govern ha fet aixo??
Brujote

Anònim ha dit...

Un govern,com tots, que abans de les eleccions fa de tot per guanyar vots

Publica un comentari a l'entrada