Coses que no sabies de Nokia

dimecres, d’agost 30, 2006

El to "special" dels telèfons Nokia quan es rep un SMS és, en realitat, el codi morse per a les lletres S M S. De la mateixa manera, el to "ascendent" dels SMS, és el codi morse de "Connecting People", conegut slogan de la marca. I el to SMS "Standart"? Doncs el codi morse per a M (de missatge)

  • Igual com el so de pujar i baixar el volum dels cel·lulars motorola s'ha tornat bastant representatiu avui en dia dels mateixos aparells en general, durant els 90's i a començaments del nou mil·lenni, el ringtone característic de Nokia, el Nokia Tune, va complir la mateixa funció. Doncs bé, aquest to està basat en una obra per a guitarra anomenada "Gran Vals", composta per l'espanyol Francisco Tárrega durant el segle XIX.

  • Avui en dia, es considera a Nokia com el productor de càmeres digitals més gran del món, a causa de les vendes produïdes per seus mobils amb càmera.

  • Com es pronuncia, finalment, Nokia? En gairebé totes parts del món, es posa èmfasi en la primera síl·laba. És a dir, Nokia. Però en certs llocs, majorment on es parla anglès, no és poc comú veure'l esmentat com Nokia; és a dir, posant èmfasi en la síl·laba del mig.
font | meneame

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada