Com passar de hotmail a GMail?

dimarts, d’octubre 10, 2006

Estic segur que no sóc l'únic que, després de descobrir Gmail, em vaig quedar al·lucinat de la diferencia a MOLT millor que hotmail. Us recomano molt que us passeu a GMail, si més no llegiu-vos aquesta guia i després decidiu.

1. El primer és aconseguir un compte de Gmail. Podeu demanar-la en els comentaris (deixant el vostre mail) o la podeu aconseguir aquí.

2. El següent és utilitzar la invitació per fer-vos un compte de gmail. Entrar-hi i observar lo comode que és crear el nou compte (per a tutorials en espanyol de gmail podeu buscar aquí)

3. Entrar a passport.net i registrar-se. Recordar que heu de donar l'opció d'utilitzar la vostra pròpia adreça de correu i subscriure-us amb la vostra nova adreça de gmail.

4. Anar a la safata d'entrada del vostre gmail. Allà haurà d'aparèixer un missatge de passport.net per validar el compte. Validar-la.

5. Ara heu d'entrar en el vostre MSN. Heu de canviar el vostre Nick, avisant a tot el món que us canviareu de adreça. Per exemple: Althen Morgey === > > EM CANVIO DE DIRECCIÓ A althenmorgey@gmail.com! Esborrar aquesta i agregar l'altra!

6. En el MSN, anar a la pestanya de Contactes i seleccionar "Guardar la Llista de Contactes". Donar-li un nom a l'arxiu i llest. Aquest compte ja no tindreu perquè obrir-la MAI més.

7. Tanca la sessió de MSN i torna obrir-la; però aquesta vegada amb e-mail de gmail i la contrasenya que vau posar en registrar-vos en passport.

8. Una vegada oberta, CANVIA EL NICK a un que t'identifiqui. Això és molt important, perquè si no ho fas abans de convidar als teus antics contactes, hauràs d'estar responent durant mitja hora els " Qui ets? ". Per exemple: "Althen Morgey. Aquest és el meu nou compte! Esborrar l'altre!

9. Finalment, anar a la pestanya de Contactes, i seleccionar "Importar Contactos de un Archivo", seleccionar l'arxiu que hem fet anteriorment i tots els teus anteriors contactes s'importessin. A tots ells els apareixerà el teu nou compte amb el teu nou nick, així que tots sabran qui ets i que t'has canviat de compte (recordar que t'han d'acceptar primer; pel que és 100% segur que veuran que t'has canviat).

10. Aquest últim pas és una mica més complicat; i sol val la pena per a aquells que volen conservar els seus mails de hotmail en el seu nou compte de gmail. Podeu emportar-vos tots els missatges d'Hotmail utilitzant Getmail (descàrrega), encara que en aquest cas els missatges apareixeran amb la data del dia; no amb la seva verdadera data.


Espero que amb aquesta guia, tots puguem convèncer els nostres amics que deixin la "basura" de Hotmail i comencin amb Gmail (o qualsevol altre servei).

PD: Si no podeu seguir bé alguns passos, aquí teniu un tutorial alternatiu, que és molt més específic en algunes coses.

font | Nisu

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada