L'evolució de la ciència

dimarts, de juliol 10, 2007


Tampoc hi ha gaires coses a comentar, no? Amb aquest gràfic, es corrobora el tots havíem estudiat a l'escola; Quan van conquerir els Bàrbars, l'Imperi Romà, és va fer un gran pas enrrera cultural, i científicament.

EL que també podem observar és que l'etapa més evolutiva, és l'actual, ja que te un pendent molt pronunciat; però, si no haguéssim tingut un sotrac amb el cristianisme, ves a saber on seriem ara per que en el gràfic no es pot contemplar fins on arriba la línia de punts.

via | 86400

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment absurd. ¿Això ho consideres ciència? No només és completament fals en tots els sentits que es pugui entendre, si no que a més és clarament tendenciós.
No es pot ignorar el paper de l'Església precisament en preservar, difondre i fer avançar la ciència, començant a l'Edat Mitjana i fins l'actualitat.
Tema a part, ni el Reneixament ni la Il·lustració són menys cristianes que l'era anterior.

Unknown ha dit...

Tot i que el gràfic potser és una mica exagerat, s'ha de dir que després de la caiguda de l'imperi Romà, el retrocés en la ciència va ser "considerable". i podríem dir que l'església, no va ajudar gaire a contrarestar aquest efecte, sinó tot el contrari.

Publica un comentari a l'entrada