Atenció, virus pel messenger

dijous, de setembre 13, 2007


Últimament un contacte del messenger m'està enviant periòdicament un fitxer adjunt "IMG-0012.zip" com veieu a la imatge. El primer cop casi accepto l'arxiu... sort que és va cancel·lar sol al cap d'una estona, hi ja vaig començar a sospitar quan m'ho va enviar un altre contacta amb el que no estava parlant.

Segons Alerta-Antivirus.es (visiteu per detecció i desinfecció):

Gusano cuya propagación se realiza mediante los clientes de mensajería instantánea de Microsoft (Windows Live Messenger, MSN Messenger y Windows Messenger) a toda la lista de contactos.

El idioma del mensaje enviado varía según el lenguaje establecido para el equipo, con texto del estido de los siguientes: "oye voy a poner esa foto de nosotros en mi myspace :->" o "jaja recuerda cuando tuviste el pelo asi".
Junto al mensaje llega un fichero de nombre 'IMG-0012.zip'.

Abre una puerta trasera en el sistema que permite a un atacante remoto, entre otras acciones, listar/detener procesos, robar información del sistema y descargar/ejecutar código malicioso.

Les frases van canviant inclús venen amb un emoticono d'aquests que es mouen, però l'arxiu de moment sempre és el mateix, o sigui que ja ho sabeu, estigueu alerta!!!

via | pixel y dixel

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada