Els nous iPods

dijous, de setembre 06, 2007

Finalment ahir és van presentar els nous iPods, que substituiran a tota la gama actual. Els nous seran el iPod classic, el iPod nano i el iPod touch. A continuació us faig un petit resum de cada un d'ells.

iPod classic: Aquest substituirà al iPod normal que es fabricarà amb una capacitat de 80Gb a un preu de 239€ i un pes de 142g, l'altre model serà el de 160Gb amb un preu de 339€ i un pes de 160g. El gruix serà inferior a l'anterior model i s'ha augmentat la seva autonomia.(més info)

iPod nano: Podríem dir que és com l'iPod Classic però en petit, respecta el seu antecessor, és més baixet, però alhora més ample i això si el nou model ja reprodueix vídeo. És fabricarà un model de 4Gb per 139€ i un altre de 8Gb per uns 189€. (més info)iPod touch: L'ipod touch be a ser el mateix que l'iPhone però sense la funcionalitats de telèfon. Al no tenir aquesta última funcionalitat el seu tamany és més reduït respecte l'iPhone. És fabricarà un model de 8Gb que costarà uns 289€ i una altre versió de 16Gb que valdrà 389€; i això si, sortirà abans que l'iPhone,el més vinent, o sigui que si no podeu esperar al tele`fon, ja sabeu. (més info)

I per últim respecte l'iPhone comentar que aquest rebaixarà el seu preu 200$ i que el model de menor capacitat (4Gb) es deixarà de fabricar.

via | xataka

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada