Cálico Electrónico, La 3a temporada

dimarts, d’octubre 09, 2007

Finalment ja ha retornat Càlico en la seva 3a temporada. Desprès de Huerfanos Electrónicos (que jo pensava que era la 3a temporada, i es veu que no) una serie una mica fluixeta sembla que ara, per fi ha tornat el nostre Super Heroi preferit.


Com és d'esperar la sèrie ha evolucionat respecte les temporades anterior, ara compta amb un guió elaborat que s'anirà desenvolupant al llarg de la temporada, no com abans que eren capítols taqncats. A més a més ara la serie és interactiva i pots participar en el desllaç dels episodis. Haurem de veure com va la cosa aquesta temporada. De moment podeu veure el 1r episodi a la web de Cálico Electrónico i a youtube.

Per altra banda, com ja vaig penjar en un altre post, també han aparegut un parell d'Spin Off (series relacionades amb Cálico) que possiblement tindran una continuïtat. Un d'ells que ja vaig comentar és de "Los niños mutantes de San Ildefonso" i el més nou tracta sobre l'entranyable personatge de la sèrie, el Lobo Hombre que apareix amb un nou company en l'Spin Off anomenat "Lobo Hombre y Zombón". El primer càpitol d'aquesta sèrie el trobareu també a la web de Cálico Electrónico i al youtube.

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada