La roda reventada

dimecres, de desembre 06, 2006

Quatre amics universitaris van anar de festa un cap de setmana abans dels exàmens finals. S'ho van passar genial. Després de tanta festa, van dormir tot el diumenge i no van tornar a les seves cases fins a dilluns al matí.

Com no havien pogut estudiar, en lloc d'anar a l'examen final, van decidir que en acabar l'examen parlarien amb el professor i li explicarien la raó per la qual no s'havien presentat: Li van explicar que havien anat de viatge el cap de setmana i planejaven tornar per estudiar, però desafortunadament van tenir una rebentada de roda al cotxe... No tenien eines i ningú no els havia volgut ajudar... Com resultat de l'aventura, no van arribar a temps en l'examen final...


El professor va pensar durant una estona i va acordar fer-los el final l'endemà. Els quatre amics estaven eufòrics. Van estudiar tota la nit i es van presentar a l'examen al matí següent. El professor els va posar en aules separades i els va lliurar a cada un el seu examen. Van veure el primer problema, valia 4 punts i era molt fàcil. " Perfecte! ", va pensar cada un d'ells a la seva classe separada, " ¡ Això està aprovat!! ".

Cada un va acabar el problema i va girar el paper. A la segona pàgina només hi havia una pregunta:

Per 6 punts: Quina roda exactament va ser la que va rebentar?.

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada