El bar d'aigua, una tendència que arriba cada cop més a diferents parts del món. I que consisteix en locals on la beguda estrella és l'aigua.
El cafè Via Genova de Nova York ofereix 33 tipus d'aigües diferents provinents de 15 països i els preus d'una ampolla oscil·len entre 4 i 55 dòlars. Al menú ofereixen informació detallada de l'origen i la composició de cada una de les aigües.
Entre els 33 tipus d'aigua que es poden trobar al local, hi ha una japonesa que ve en una ampolla que sembla de Sake i que segons la propietària del cafè va genial amb el sushi. Una italiana que pel que sembla és l'aigua de preferència a la Ciutat del Vaticà, la canadenca 10 Thousand BC és l'aigua glacial més fina del món i la Bling H2O (a la foto) produïda als Estats Units que ve en una ampolla de vidre tapada amb suro i adornada amb cristalls Swarovski que costa 55 dòlars.
El cafè Via Genova de Nova York ofereix 33 tipus d'aigües diferents provinents de 15 països i els preus d'una ampolla oscil·len entre 4 i 55 dòlars. Al menú ofereixen informació detallada de l'origen i la composició de cada una de les aigües.
Entre els 33 tipus d'aigua que es poden trobar al local, hi ha una japonesa que ve en una ampolla que sembla de Sake i que segons la propietària del cafè va genial amb el sushi. Una italiana que pel que sembla és l'aigua de preferència a la Ciutat del Vaticà, la canadenca 10 Thousand BC és l'aigua glacial més fina del món i la Bling H2O (a la foto) produïda als Estats Units que ve en una ampolla de vidre tapada amb suro i adornada amb cristalls Swarovski que costa 55 dòlars.
via | directo al paladar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada