On està el cullerot?

dimecres, de maig 30, 2007

En Joan va convidar la seva mare a sopar una nit al seu apartament de solter. Durant el sopar la mare va adonar-se'n de lo bonica que era la Lourdes, la companya d'apartament del seu fill, la mare sospitava que el seu fill mantenia relacions amb ella.

En el transcurs de la vetllada, mentre veia la manera en la qual els dos es comportaven, es va preguntar si estarien ficant-se al llit junts. En Joan, llegint els pensaments de la seva mare li va dir:

"Mamà sé el que estàs pensant, però t'asseguro que la Lourdes i jo només som companys de pis".

Aproximadament una setmana després la Lourdes li va comentar a en Joan que des del dia que la seva mare va venir a sopar trobava a faltar el cullerot gran de plata per servir la sopa i van quedar que en Joan li escriuria una carta a la seva mare.

"Benvolguda mamà: no estic dient que tu agafessis el cullerot de plata de servir la sopa, però tampoc no estic dient que no l'agafessis. El fet és que ha desaparegut des del dia què vas venir a sopar a casa".

Uns dies mes tard Joan va rebre carta de la seva mare que deia:

"Benvolgut fill: no estic dient que et fiquis al llit amb la Lourdes o que no t'hi fiquis; però el fet és que si la Lourdes dormís al seu propi llit, ja hauria trobat el cullerot de plata per servir la sopa. Amb tot l'afecte, la TEVA MARE. "


via | 86400

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada