Nenes rosa, nens blau

dimecres, de febrer 06, 2008

Tot i que te una tendència a anar desapareixent, és costum associar el rosa a les nenes i el blau als nens i sobretot quan aquests son nadons. És per això que l'artista Coreà jeongmee yoon va crear el " oink and blue project que consisteix en 2 galeries de fotos una de nenes, les seves habitacions i els objectes que contenen i el mateix per als nens. Podeu veure la galeria "pink project" de les noies i la "blue project" dels nens.via | designboom

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè als nens els hi associen el color blau, i a les nenes el rosa?
siusplau contesteu-me..és un treball.

Anònim ha dit...

Antigues cultures pensaven que els nadons homes eren més predisposats a ser víctimes d'atacs de dimonis i espírutos malignes. Per això, els vestien amb robes blaus ja que aquest color representa el cel i al mar (que transmeten un poder positiu i eradica males energies).

L'explicació del color rosat per a les dones és més simple. Aquest color representa la dolçor, la delicadesa i la tendresa, que són característiques de les flors, i que també són associades als aspectes femenins. El rosa també es relaciona a la salut i la vida (que només les dones poden donar).

Publica un comentari a l'entrada