10 "raons" per no comprar-te un iphone

diumenge, de juliol 20, 2008

10. Millor espera que surti l'iPhone Shuffle que costarà 49$ no tindrà pantalla però si el logo d'Apple. No fa falta que expliqui que només té un botó i les trucades es fan a l'atzar. Minimalisme total, pur i dur.

9. Els colors de l'iPhone són terriblement avorrits. El color de moda al món (menys en Veneçuela) és el vermell.

8. L'iPhone 3G no té tecles. Quan Steve Jobs s'assabenti que les tecles són necessàries i li posi aquestes boniques tecles blanques i quadrades a l'iPhone, el teu iPhone es veurà com dels anys 70.

7. Més de la meitat de les aplicacions per a l'iPhone són calculadores de propines. Un recent estudi britànic va trobar que la gent que no s'ha comprat un iPhone deixa menys propines que els companys iPhonitzats. Al final de mes els qui no tenen iPhone estalvien més diners.

6. L' iPhone és més complicat d'usar que un Nokia 2100

5. L' iPhone no està dissenyat per al tròpic o llocs on et suïn les mans, tampoc per a l'estiu. El mateix estudi britànic va trobar que la unió de mans + suor + el bonic i llis iPhone fa que el numero de caigudes augmenti el triple (comprat amb el Nokia 2100). D'altra banda res més brut al món que una pantalla iPhone 3 G de dits suats.

4. Si cerques la felicitat, no la trobaràs en un telèfon, per més icones boniques que tingui (segons l'estudi espanyol de la felicitat).

3. Quan estiguis avorrit a la consulta del metge no pots jugar amb la tapeta de la bateria, ja que l'iPhone no té aquest element de diversió incorporat en el seu disseny. El 89.7% dels visitants d'un consultori mèdic juga amb les tapetes del seu mòbil (segons un estudi britànic d'una universitat britànica).

2. Si et compromets a un pla de permanència de 2 anys quan surtin els nous models d'iPhones, els teus amics que avui no tenien possibilitat de comprar el telèfon, compraràn l'iPhone 4 G i si és comprometen a un pla de 2 anys, i llavors els amics dels teus amics que no van poder comprar el 3 G ni el 4 G podran comprar-se el model d'iPhone 5 G. Al final sempre, facis el que facis estaràs 2 anys en el passat. El teu pròxim telèfon, si la matemàtica no falla serà un iPhone 6 G.

1. Si un dia la teva xicota es decideix a deixar que la gravis mentre fas sexe amb ella, estàs perdut... NO GRAVA VÍDEO!


via | microsiervos

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada