L'error 404

dissabte, de juliol 05, 2008

Qualsevol que hagi passat més de 5 minuts donant voltes per la web, s'haurà topat amb una pàgina informant que s'ha produït un "Error 404". Això es produeix cada vegada que el nostre navegador sol·licita una pàgina que no hi ha al servidor. Però saps per què es diu "Error 404"?

Doncs una de les explicacions que corren per Internet diu que durant els principis de la WWW (World wide web) o Internet que els que hi navegaven eren quatre gats, hi havia una habitació on s'enviaven les peticions de qualsevol fitxer de la xarxa, on dues o tres persones buscaven manualment el fitxer i el remetien. A que no endevinaríeu quina era l'habitació aquesta? Doncs era la habitació 04 de la 4a planta d'un edifici, és ha dir l'habitació 404 "Room 404".

A mesura que és va anar estenent la cosa hi havia gent que demanava arxius inexistents i llavors els nois d'aquesta habitació retornaven un missatge que deia: "Room 404: file not found". Més tard els treballadors van ser substituïts per ordinadors però el missatge ha quedat per la història com a Error 404.

link | 49 pàgines creatives d'error 404

via | microsiervos

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada