Aquesta nit a les 3h seràn les 2h

dissabte, d’octubre 25, 2008

Ja ha tornat arribar el canvi d'horari, Aquesta matinada d'entre el dissabte 25 i diumenge 26 canviem a una hora menys, és a dir que en dormirem (alguns) una de més, per tant a les 3h seran les 2h.

més info sobre el canvi horari.

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

3 comentaris:

Tempra ha dit...

Aquesta no és una crítica al blogger, és una crítica al simple fet de canviar l'hora. S'argumenta que es realitza el canvi per estalviar energia ja que el dia comença més tard coincidint amb la sortida del sol. Fins aquí tot correcte, estalviem energia. Peró que passa per la tarda? Doncs que a les 6 i poc ja és totalment fosc. Conseqüència? Es consumeix l'energia que s'estalvia al matí. Aixó suposant que el ritme de consum de les 7 del matí sigui igual al de les 6 de la tarda! Evidentment avui dia el consum és molt més gran per la tarda que de bon matí. Em costa molt de creure que realment es consumeixi, en total, menys energia. El debat està obert...

Unknown ha dit...

Ens tenen enganyats, si espanya està a la mateixa latitud que Anglaterra!

Anònim ha dit...

Aquí quan van ser les 2 teniem que posar que eren la 1, com es una hora menys... Igualment ja van deixar veure fa una anys que aquest canvi d'hora dintre de poc desapareixerà.

Alberth

Publica un comentari a l'entrada