chep en varios idiomes

diumenge, d’octubre 19, 2008

Durant un temps vaig tenir un petit gadget que permetia traduir el bloc al castellà i a l'anglès però no se ben bé per que és va desconfigurar i el vaig treure, fins avui que he recuperat la traducció del bloc gràcies a l'eina de traducció de Google. Amb aquest servei que ha incorporat fa poc el català, ara el bloc és podrà llegir en més de 30 idiomes que hi ha al Google Translate, espero així augmentar el nombre de lectors que puguin gaudir del bloc.


--------------------English--------------------

For a time I had a little gadget that allowed to translate my blog into Spanish and English but i don't know why it was unconfigured until today that I have recovered the translation of the blog due to the Google translation tool. This service has recently joined the catalan, You can now read the blog in over 30 languages that are in the Google Translate, and hope to increase the number of readers who might enjoy the blog.

--------------------Español--------------------


Durante un tiempo tuve un pequeño gadget que permitía traducir el blog al español y al inglés pero no se bien por que se desconfiguró y lo saqué, hasta hoy que he recuperado la traducción del blog gracias a la herramienta de traducción de Google. Con este servicio que ha incorporado hace poco el catalán, ahora el blog se podrá leer en más de 30 idiomas que hay en Google Translate, espero así aumentar el número de lectores que puedan disfrutar del blog.

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

2 comentaris:

Tempra ha dit...

Vamos, ara ja podràs crear Chep Robotics. El teu blog tindrà tantes visites que Google o Microsoft te'l compraran per 12M d'€!

Unknown ha dit...

Ja veuràs, això serà un èxit!

Publica un comentari a l'entrada