Radar a la C-31

dimecres, de juliol 16, 2008

Ahir l'Abel (gràcies pel mail) hem va passar fotografies del que sembla un radar mòbil de la Guàrdia Urbana. Aquest radar està situat a la C-31, és a dir a l'entrada de Barcelona per Gran via / Glories.

A més a més imagino que deu estar situat sota l'ultim pont sentit Barcelona per caçar a tots els que es passen el límit de 50 km/h que comença justament aquí.

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Agente de policia cientifica especialista en pirateo informatico y fraudes por internet:

El personaje que ha realizado las fotografias es el Sr. Abel Novato Tayo con DNI: y93rt4y-h, ya que no creo que sea del todo legal realizar fotografias a agentes de la policia. Espero que este sujeto ingrese en prisión (si kiere me quedo yo con su coche) y se haga justicia.

Un coordial saludo,

Alberth.

PD: ya ablaremos en otro momento de la causa que tengo pendiente con la justicia sobre orinar en sitios públicos. Recuerde el lema: Un dia por ti, otro por mi...

Anònim ha dit...

jejejeje lo de orinar en la via publica no es unico caso que tienes pendiente con la justicia pq digo yo que debe ser muy justo a que tu y A_A (cubelles, amiga de EDU pillas tontin???) quedeis no??? jejejejeje

queda con ella y d________a (la linea va segun lo que quiera poner cada lector)

EDU

Publica un comentari a l'entrada