Ja pots comprar l'iphone lliure a Espanya

dijous, d’octubre 16, 2008


Si, si, el que diu en el títol és cert. Simyo ha posat a la venta l'iphone lliure, això si, a un preu que alguns trobaran elevat, 599€ amb una tarja de 10€ per una línia nova o 20€ amb portabilitat. Però potser és més barat això que anar-lo a comprar a França (750€), Itàlia(499€) o Hong Kong (465€).

De moment només venen la versió de 8GB i caldrà veure si a telefònica els hi farà gaire gràcia que els hi hagin tret l'exclusivitat. s iesteu interessats en l'oferta, podeu comprar-lo al web de Simyo.


ACTUALITZACIÓ: De moment ja s'han esgotat totes les unitats que hi havia a la venda i no es poden reservar més, a més sembla que telefònica amenaça amb demandar Simyo per violar l'exclusivitat.

via | xataka movil

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

2 comentaris:

Tempra ha dit...

No entenc res. El venen lliure però t'has de fer de Symio? Que pretenen captar clients que gastin els 10€ i que després tornin a posar la targeta que han utilitzat sempre sigui de la companyia que sigui?

Unknown ha dit...

Si! és un telèfon lliure.

Suposo que ells volen tenir linines, encara que no les utilitzin, per presumir o presentar quota de mercat o algo així...

Publica un comentari a l'entrada