Test d'agilitat mental

dilluns, de gener 22, 2007

1. Buscant aigua una granota va caure en un pou de 30 metres de fondària. En el seu intent de sortir la granota aconseguia pujar 3 metres cada dia, però a la nit relliscava i baixava 2 metres. Quants dies va tardar la granota a sortir del pou?

2. Una dona "dispara" al seu marit. Després el submergeix sota l'aigua durant 5 minuts, i finalment el penja. Però 10 minuts més tard marxen a sopar i gaudeixen d'una inoblidable vetllada junts. Com és possible?

3. Un rodamón es fa un cigar amb cada set burilles que troba al terra. Si es troba 49 burilles, quants cigars podrà fumar-se?

4. Molt ràpid: Tens 1000. Ara suma'l 40. Suma-li'n uns altres 1000. I 30 més. Més uns altres 1000. Més 20. I suma-li'n uns altres 1000. I ara 10 més. Total?

5. Condemnen un assassí a morir i ha d'elegir una d'aquestes tres habitacions: La primera està completament en flames; la segona amaga diversos psicòpates armats i amb ordres de matar-lo; i la tercera està plena de lleons que no han menjat gens en 3 anys. Quina és l'habitació més segura per a ell?

6. Un mag presumia que era capaç d'aguantar la respiració sota l'aigua durant 6 minuts. Un nen que ho va escoltar li va dir: "això no és res... Jo puc estar sota l'aigua durant 10 minuts sense usar cap equipament especial, ni ampolles d'oxigen! " El mag li va dir al nen que si ho aconseguia li donaria 10.000 euros. El nen ho va fer i es va guanyar els diners. Com ho va aconseguir?

7. Estàs participant en una cursa. Avances al que va segon. En quina posició estàs ara?

8. En la mateixa cursa, si avances el que va en últim lloc, llavors estàs en la posició...

9. El pare de l'Anna té cinc filles, que són: Nana, Nene, Nini, Nono. Com es diu la cinquena filla?

10. És correcte que un home es casi amb la germana de la seva vídua?

Trobaràs les solucions als comentaris

font | hmmm

marcadors socials: ma.gnolia furl reddit Squidoo Technorati delicious google yahoo digg facebook

1 comentari:

Unknown ha dit...

solucions:

1. Es possible que hagis respost 30 dies... però són 28. Si ho penses una mica ho pillaràs.

2. La dona és fotògrafa. Li "va disparar" amb la càmera de fotos, i després li va fer el revelatge (allò de "penjar-lo" és l'assecatge).

3. ¿7? Doncs no! Són 8... ja que després dels 7 cigars que inicialment pot fer, crea un últim amb les burilles d'aquests.

4. ¿5000? Doncs no! La resposta correcta és 4100. Comprova-ho.

5. La tercera. Els lleons que no han menjat en 3 anys estan morts.

6. El nen es va posar un vas d'aigua sobre el seu cap.

7. Si has contestat que ets el primer... malament! Si avances al que va segon, et col·loques al seu lloc, per tant... TU et quedes en la segona posició.

8. Has contestat "el penúltim"? Digues-me... com pots avançar al que va ÚLTIM?

9. Has contestat Nunu? Malament! La resposta correcta és Anna. Torna a llegir la pregunta!

10. No es pot casar perquè està mort!

Publica un comentari a l'entrada